Wix Editor-aanvraag: Geoptimaliseerde liggende weergave op mobiele websites

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel biedt Wix geen ondersteuning voor problemen die kunnen optreden bij het bekijken van je Wix-website in liggende weergave op een mobiel apparaat. Bovendien bieden de mobiele apps van Wix geen optie voor liggende weergave.
Als alternatief kun je je website bouwen met Editor X, waarmee je de uitlijning en inhoud van je website voor verschillende schermformaten kunt ontwerpen.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als je in de toekomst ondersteuning wilt zien voor problemen met de liggende weergave op mobiele apparaten, klik dan op Voor deze functie stemmen. We houden je op de hoogte.
Let op:
Als je problemen ondervindt bij het bekijken van je live website in portretmodus, neem dan contact met ons op met de relevante details zodat wij kunnen helpen je probleem op te lossen.