Wix Editor-aanvraag: De template van een bestaande website wijzigen (met inhoud)

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Het is momenteel niet mogelijk om alle inhoud, media en SEO-instellingen van je website over te zetten van een bestaande website naar een nieuwe template.
Wil je alleen het uiterlijk van je website bijwerken?
Kies de kleuren, tekst en pagina-overgangen van je website in het Website-ontwerppaneel
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.