Wix Chat: Een chatknop aan je website toevoegen

Leestijd 2 minuten
Een chatknop is een extra manier voor bezoekers van je website om de chatbox te openen. Voeg chatknoppen toe aan delen van je website waar je denkt dat bezoekers contact met je bedrijf op willen nemen voor ondersteuning (bijvoorbeeld op een Mijn bestellingen-pagina of bij je veelgestelde vragen). Wanneer je chatknoppen toevoegt, blijft je chatbox onderaan je website zichtbaar.
Belangrijk:
Als je de Wix Chat-app nog niet hebt geïnstalleerd, zal het toevoegen van een chatknop de app ook aan je website toevoegen.

Om een Wix Chat-knop aan je website toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  2. Klik op Knop.
  3. Klik op Wix Chat Knop.
  4. Kies een knop en sleep deze naar je website.
  1. Klik op de knop en vervolgens op Instellingen.
  2. Pas de instellingen van je chatknop aan:
    • Wijzig de tekst op de knoppen: Bewerk de tekst in het Tekst-veld.
    • Wijzig het pictogram
      1. Klik op het Vervangen-pictogram.
      2. Kies een afbeelding uit je websitebestanden of klik op Media uploaden om een nieuwe afbeelding toe te voegen.
        Let op: Je kunt alleen vector art kiezen.
      3. Klik op Bestanden kiezen.
En nu?
Klik op het Ontwerp-pictogramom het ontwerp van je knop aan te passen.