Wix Bookings: Standaard werktijden instellen

Leestijd 1 minuten
Voeg je standaard werktijden toe, zodat klanten weten wanneer je beschikbaar bent voor afspraken.

Je kunt standaard werktijden toepassen op een of meer van je medewerkers, om zo tijd te besparen op het handmatig toevoegen van werktijden voor elke persoon. Je kunt de personeelstijden ook handmatig wijzigen als zij diensten aanbieden buiten je standaard kantoortijden.
Let op:
De werktijden worden gebruikt om de beschikbaarheid voor afspraken te bepalen. Wanneer je lessen of cursussen aanmaakt, stel je de tijden voor die diensten apart in.

Om standaard werktijden in te stellen voor je bedrijf:

1. Ga naar Afspraaktijden op het dashboard van je website.
  2. Selecteer de dagen waarop je bedrijf open is.
  3. Voer een begin- en eindtijd in voor de eerste dag (bijvoorbeeld 9.00 tot 13.00 uur).
  4. (Optioneel) Voeg een extra tijdsperiode toe voor dezelfde dag:
    1. Klik op het +-pictogram.
    2. Vul een begin- en eindtijd in (bijvoorbeeld 16:00 tot 19:00 uur).
  5. Herhaal dit voor alle andere werkdagen.
  6. Klik op Opslaan.
Standaard werktijden instellen in het website-dashboard.