Wix Bookings: Over boekingskanalen

Leestijd 2 minuten
Stel de manier in waarop je je diensten deelt op social media met behulp van het Boekingskanalen-tabblad op het dashboard van je website.
Voeg een 'Boek'-knop toe aan je Facebook- en Instagram-bedrijfspagina's om boekingen op je Wix-website te stimuleren. Je kunt klanten ook toestaan je diensten direct via Google te boeken met [Reserveren met Google](data-composite="true" href="href="https://support.wix.com/nl/article/wix-bookings-showing-your-services-on-reserve-with-google"

Sta klanten toe om rechtstreeks vanaf je socialmediapagina's te boeken

Wanneer je je diensten promoot op social media, helpt het toevoegen van een 'Boek'-knop klanten om sneller te boeken. Dit is handig voor het lanceren van nieuwe diensten of wanneer je een marketingcampagne voert.
Kies uit de onderstaande opties welk social platform je wilt koppelen:
Belangrijk:
Je kunt een 'Boek'-knop toevoegen aan Facebook of Instagram, maar niet aan beide.

Kies de beste manier om je diensteninformatie weer te geven

Laat de 'Boek'-knop klanten brengen naar de plek die jij wilt. Je kunt linken naar je dienstenlijst, de agenda van een enkele dienst, een enkele dienstenpagina, of zelfs een aangepaste link maken naar een andere pagina op je website.

Update je 'Boek'-knop op elk gewenst moment

Bewerk de link van de 'Boek'-knop op elk gewenst moment. Je kunt de button bijvoorbeeld koppelen aan een nieuwe dienst die je net hebt gelanceerd, of aan een actie die je aan je klanten wilt aanbieden.

Maak het klanten gemakkelijker om je te vinden op Google

Reserveren met Google is een goede manier om nieuwe klanten te helpen je bedrijf te vinden terwijl ze zoeken naar diensten die je in jouw regio aanbiedt. Zodra je bent ingesteld op het Reserveren met Google-systeem, kunnen nieuwe klanten rechtstreeks vanuit hun browser boeken.