Wix Bookings: Openingstijden beheren met de Wix Owner-app

Leestijd 2 minuten
Beheer je openingstijden vanaf je mobiel met de Wix Owner-app, zodat zowel leden als medewerkers weten wanneer ze sessies kunnen boeken. Nadat je je standaard openingstijden hebt ingesteld, kun je specifieke tijden voor individuele medewerkers toevoegen.
Lees in dit artikel meer over:
Belangrijk:
We zijn bezig met het uitbrengen van een nieuwe versie van de boekingsagenda in de Wix Owner-app. Mogelijk zie je een iets andere versie in jouw agenda.

Standaard openingstijden instellen

Laat je klanten weten wat je openingstijden zijn door je standaard openingstijden in te stellen.
Tip:
Je kunt ook aangepaste werktijden creëren voor je medewerkers buiten je reguliere openingstijden.

Om je standaard openingstijden in te stellen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Diensten.
  4. Tik bovenaan op Instellingen .
Screenshot die laat zien hoe je toegang krijgt tot standaardtijden onder Boekingsinstellingen in de Wix Owner-app.
  1. Tik op Standaard werktijden.
  2. Selecteer de dagen waarop je bedrijf open is.
  3. Voer voor elke dag een standaard begin- en eindtijd in (bijvoorbeeld 9.00 tot 18.00 uur).
Screenshot die laat zien hoe je je standaard werktijden instelt in de Wix Owner-app.
  1. (Optioneel) Voeg nog een tijdsperiode toe als je bedrijf op enig moment van de dag sluit:
    1. Tik op + Tijden toevoegen.
    2. Voer een begin- en eindtijd in. (bijvoorbeeld 9:00 - 12:00 en 13:00 - 18:00).
  2. Tik op Opslaan.
Screenshot die laat zien hoe je verschillende perioden van openingstijden op dezelfde dag kunt toevoegen in de Wix Owner-app.

De openingstijden op je website controleren

Nadat je je werktijden en standaard openingstijden hebt ingesteld, kunnen je leden je website bezoeken op een desktop of mobiel apparaat, een dienst en een medewerker selecteren en zien welke plekken beschikbaar zijn.
Let op:
We zijn bezig met het uitbrengen van een nieuwe versie van de Wix Bookings-pagina's, dus die van jou kan er anders uitzien dan op de onderstaande afbeelding. Klik hier om meer te lezen over het overstappen naar de nieuwe Wix Bookings-pagina's