Wix Bookings: Het aantal sessiedeelnemers verbergen in de Wix-ledenapps

Leestijd 1 minuten
Je kunt ervoor kiezen om het aantal geregistreerde deelnemers voor een les of dienst te verbergen in de Wix-ledenapps. Indien verborgen, zien leden alleen of de les of dienst vol is of kan worden geboekt.
Tip:
Jij (de website-eigenaar) kunt nog steeds het aantal deelnemers zien dat is geregistreerd voor een sessie.

Om het aantal geregistreerde deelnemers voor een sessie te verbergen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Scrol omlaag naar Instellingen en tik op Boekingsinstellingen.
  4. Tik op Weergave.
  5. Tik om Bezetting weergeven uit te schakelen.
  6. Tik op Opslaan.
Screenshot met Bezetting weergeven uitgeschakeld in de Wix Owner-app.