Wix Bookings: Een Zoom-account opnieuw koppelen

Leestijd 1 minuten
Wanneer je de Zoom-app voor het eerst aan je website toevoegt, wordt dit de standaarddienst voor videoconferenties (VC). Soms verloopt het autorisatietoken in Zoom, wat betekent dat er geen VC-links kunnen worden gegenereerd voor je diensten. Je kunt je Zoom-account opnieuw aan je Wix-website koppelen om je VC-diensten weer aan de gang te krijgen.

De Zoom-app opnieuw koppelen

1. Ga naar het Medewerkers-tabblad op het dashboard van je website.
  2. Klik in het Videoconferentie-gedeelte op Bewerken.
  3. Klik op Doorgaan in het pop-upvenster waarin de aanstaande wijziging wordt uitgelegd.
  4. Selecteer het gewenste VC-type (Zoom of een aangepaste link naar een andere dienst).
  5. Bevestig dat je het juiste Zoom-account koppelt.
  6. Klik op Koppelen om het opnieuw koppelen van je Zoom-account te voltooien.
Belangrijk
Het opnieuw verbinden van je Zoom-account heeft alleen invloed op de VC-link voor toekomstige boekingen. Werk de koppelingen voor je bestaande diensten bij om ervoor te zorgen dat medewerkers en klanten allemaal op de juiste plek zijn. Lees meer