Wix Bookings: Een dienst verwijderen

Leestijd 3 minuten
Blijf georganiseerd door diensten die je niet langer wilt aanbieden te verwijderen
Belangrijk:
  • Als je een lesgroep verwijdert, worden alle toekomstige sessies uit je agenda en van je website verwijderd. Om te voorkomen dat je aankomende boekingen verliest, kun je de dienst in plaats daarvan onboekbaar maken.
  • Wix Bookings loskoppelen van Google Agenda, of je website verwijderen, verwijdert de diensten niet uit Google Agenda.Om een dienst uit Google Agenda te verwijderen, moet je de dienst verwijderen zoals hieronder beschreven.
Lees in dit artikel meer over:

Een dienst verwijderen

Verwijder een dienst op je dashboard of via je Wix Owner-app. Je kunt ook beslissen of je deelnemers een e-mail wilt sturen dat de dienst is geannuleerd.
Dashboard
Owner-app
  1. Ga naar Diensten op het dashboard van je website.
  2. Klik naast de betreffende dienst op het Meer weergeven-pictogram.
  3. Klik op Verwijderen
  4. Klik op Ja, verwijderen om te bevestigen.
Een screenshot die laat zien hoe je een dienst op je dashboard kunt verwijderen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het verwijderen van een dienst.