Wix Bookings: Een afspraak maken zonder prijsweergave

Leestijd 2 minuten
Als je liever geen dienstprijzen voor je afspraken weergeeft, kun je een gratis dienst maken. Dit is een goede optie voor aangepaste diensten waarbij je over de prijs onderhandelt.

Om een afspraak te maken zonder prijsweergave:

1. Ga naar het Diensten-tabblad op het dashboard van je website.
  2. Klik op + Voeg een nieuwe dienst toe.
  3. Selecteer Afspraak.
  4. Klik op het dropdownpictogramom hetDienstgegevens-gedeelte uit te vouwen en in te vullen.
  5. Klik op het dropdownpictogramom het Prijs en betaling-gedeelte uit te vouwen.
  6. Selecteer Gratis in de Prijstype-dropdown.
  7. Klik op Opslaan
Wil je een gratis dienst maken?
Selecteer Aangepaste prijs in de Prijstype-dropdown.Schrijf in de Prijsbeschrijving wat je graag op de dienst zou willen weergeven (bijvoorbeeld'Gratis').