Wix Bookings: De widget voor medewerkers aanpassen

Leestijd 4 minuten
Nadat je een widget voor medewerkers hebt toegevoegd om je medewerkers onder de aandacht te brengen, kun je deze aanpassen aan je merk en bedrijf. Je kunt het ontwerp personaliseren door de achtergrond van de lijst, de lettertypen, kleuren en meer te wijzigen.
Lees in dit artikel meer over:
Tip:
De widget heeft herhalende elementen die eenmaal worden bewerkt, maar de wijzigingen hebben invloed op alle soortgelijke elementen. Als je bijvoorbeeld de kleur van de naam van het medewerker wijzigt, worden alle medewerkersnamen in dezelfde kleur weergegeven.

De achtergrond van je widget voor medewerkers wijzigen

Je kunt de achtergrond van de widget voor medewerkers wijzigen, evenals de achtergrond achter de kaarten die je medewerkers weergeven. Je kunt voor beide elementen een achtergrondkleur of achtergrondafbeelding kiezen.

Om de achtergrond van je widget voor medewerkers te wijzigen:

1. Klik eenmaal om de widget voor medewerkers te selecteren.
  2. Klik op het Achtergrond-pictogram
  3. Kies een kleur of een afbeelding voor de achtergrond van de widget voor medewerkers.

Om de achtergrond achter elk medewerker te wijzigen:

1. Klik op de widget in je Editor.
  2. Klik op een van de containers die een medewerker weergeven.
  3. Klik op Achtergrond wijzigen.
  4. Kies een kleur of een afbeelding voor de achtergrond achter elke medewerker.

Het ontwerp van je widget voor medewerkers aanpassen

Je kunt het ontwerp van je widget voor medewerkers aanpassen zodat het past bij de algehele stijl van je website. Je kunt een rand toevoegen, de hoeken afronden en een schaduw toevoegen om de widget te laten opvallen.

Om het ontwerp van je widget voor medewerkers aan te passen:

1. Klik op de widget in je Editor.
  2. Klik op het Ontwerp-pictogram
  3. Kies wat je aan wilt passen:
    • Rand: Gebruik de schuifregelaars om de dekking en de kleur of de breedte van de rand aan te passen.
    • Hoeken: Stel de straal in voor de hoeken van je widget voor medewerkers om ze afgerond te maken.
    • Schaduw: Schakel de Schaduw toepassen-schakelaar in en voeg een schaduw toe aan je widget voor medewerkers.

Tekstlettertypen en -kleuren aanpassen

Je kunt lettertypen veranderen en het ontwerp aanpassen van alle tekst die in de widget verschijnt. Zorg ervoor dat het lettertype en de kleur van de tekst duidelijk en goed leesbaar zijn op de achtergrond die je kiest.

Om tekst aan te passen:

1. Klik op de widget in je Editor.
  2. Volg de stappen, afhankelijk van de tekst die je wilt aanpassen:
    • Pas de tekst van de knop aan:
      1. Klik op het Ontwerp-pictogram
      2. Kies een van de volgende opties:
        • Kies een bestaand ontwerp.
        • Klik op Ontwerp aanpassen en pas de tekst aan met behulp van de beschikbare opties.
    • Andere tekst aanpassen:
      1. Klik op Tekst ontwerp.
      2. Pas de tekst aan met behulp van de beschikbare opmaakopties.

Medewerkersafbeeldingen aanpassen in je widget voor medewerkers

Pas de afbeeldingen van de medewerker aan zodat ze passen bij het ontwerp en merk van je website. Je kunt kiezen uit verschillende themalijsten, of het ontwerp van de lijst volledig aanpassen, inclusief het toevoegen van een rand of schaduw.

Om de medewerkersafbeeldingen aan te passen:

1. Klik op een afbeelding van een medewerker.
  2. Klik op het Ontwerp-pictogram.
  3. Kies wat je wilt doen:
    • Selecteer een van de ontworpen afbeeldingensuggesties.
    • Klik op Ontwerp aanpassen om de afbeelding verder te ontwerpen:
      • Afbeeldingskader: Selecteer een ander kader voor de afbeeldingen van je medewerkers.
      • Rand: Gebruik de schuifregelaars om de dekking en de kleur of de breedte van de rand aan te passen.
      • Schaduw: Schakel de Schaduw toepassen-schakelaar in om een schaduw toe te voegen aan de medewerkerskaartafbeeldingen.