Wix Bookings: De duur van een abonnement of lidmaatschapspakket verlengen

Leestijd 3 minuten
Wil je je klant extra tijd geven om te profiteren van een lidmaatschapspakket? Je kunt de periode verlengen waarvoor een abonnement geldig is. Dit kan handig zijn als je tijdelijk geen diensten kon verlenen of als je klant ziek was en geen gebruik kon maken van het abonnement.
Let op:
  • Wanneer je een abonnement verlengt, wordt er geen extra geld geïnd.
  • Je kunt een verlopen abonnement niet bewerken.
  • Je kunt een periodiek abonnement niet bewerken.
Dashboard
Owner-app
Studio-app
  1. Ga naar Abonnementen op het dashboard van je website.
  2. Klik op het betreffende abonnement.
  3. Klik op Abonnement beheren.
  4. Selecteer Abonnement verlengen.
  5. Klik op de datum en selecteer een nieuwe einddatum voor het abonnement.
  6. Klik op Opslaan.