Wix Bookings: De dienstenpagina aanpassen

Leestijd 2 minuten
Je dienstenpagina geeft de informatie weer die je klanten nodig hebben over je aanbod en hoe ze contact met je kunnen opnemen.
Belangrijk:
Dit artikel verwijst naar de vorige versie van de dienstenpagina. Als je nog niet hebt geüpdatet naar de nieuwe dienstenpagina, zie je de volgende prompt om toegang te krijgen tot de nieuwe dienstenpagina.
Je kunt het ontwerp van het dienstenpagina en de specifieke contactgegevens die je wilt weergeven aanpassen met behulp van de Wix Editor en het dashboard.

De indeling, het ontwerp en de tekst aanpassen

Geef je dienstenpagina de juiste uitstraling voor je bedrijf en houd je klanten op de hoogte van elke dienst die je aanbiedt.

Om je dienstenpagina aan te passen:

1. Klik in de Editor op het Pagina's-pictogram.
  2. Klik op Boekingen.
  3. Selecteer Betaalpagina.
  4. Klik op het Dienstenpagina-element in de Editor.
  5. Klik op Instellingen.
  6. Als dit nog niet is geselecteerd, kies je de Dienstenpagina uit de dropdown.
  7. Klik op de tabbladen en pas de indeling, het ontwerp en de tekst aan met de beschikbare opties.

Contact- en locatiegegevens bewerken

Het up-to-date houden van je contact- en locatiegegevens is cruciaal om je bedrijf soepel te laten draaien en het je klanten gemakkelijk te maken je te bereiken.
Bewerk het bedrijfsadres, telefoonnummer en e-mailadres die worden weergegeven op de dienstenpagina in het Algemene informatie-tabblad van het dashboard van je website.

Om je contact- en locatiegegevens te bewerken:

1. Ga naar het Bedrijfsgegevens-tabblad.
  2. Voer je bedrijfslocatie in het Adres-veld in.
  3. Voer een e-mailadres in het E-mail-veld in.
    Let op: Wanneer een klant boekt, wordt de melding naar dit e-mailadres gestuurd.
  4. Voer een telefoonnummer in het Telefoon-veld in.
Tip:
Standaard contact- en locatiegegevens in de Editor of in de voorbeeldmodus worden niet weergegeven op je live website. Alleen de door jou ingevoerde gegevens verschijnen.