Wix Bookings: Boekingsbeleid instellen vanuit de Wix Owner-app

Leestijd 3 minuten
Beheer je boekingsbeleid rechtstreeks vanaf je mobiele telefoon. De wijzigingen die je aanbrengt, zijn van invloed op alle diensten (afspraken, lessen en cursussen), behalve het wachtlijstbeleid dat alleen van invloed is op lessen.
Belangrijk:
We zijn bezig met het uitbrengen van een nieuwe versie van de boekingsagenda in de Wix Owner-app. Mogelijk zie je een iets andere versie in jouw agenda.

Om een boekingsbeleid in te stellen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik op het Beheren-pictogram.
  3. Tik onder Bedrijf op Boekingen.
    Let op: Tik in de nieuwste versie van de Wix Owner-app onder Bedrijf op Diensten.
  4. Tik op het Instellingen-tabblad.

5. Tik op Reserveringsbeleid.
  6. Kies wat je wilt doen: