Wix Bookings: Apple Agenda (iCal) synchroniseren

Leestijd 4 minuten
Synchroniseer Wix Bookings met je Apple Agenda (iCal) om je persoonlijke en zakelijke afspraken op één plek te bekijken. Zo kun je je agenda bijhouden, dubbele boekingen vermijden en voor vervanging zorgen wanneer nodig.
Lees in dit artikel meer over:

Wix Bookings synchroniseren met je Apple Agenda

Synchroniseer je Apple-agenda met Wix Bookings vanuit de boekingsagenda op je dashboard. Volg de instructies op het scherm om je app-specifieke wachtwoord in te stellen op de Apple-website.
Voordat je begint:
Zorg ervoor dat je een Premiumpakket hebt om je persoonlijke agenda te synchroniseren met Wix Bookings.

Om Wix Bookings te synchroniseren met je Apple-agenda:

1. Ga naar de Boekingsagenda op het dashboard van je website.
  2. Klik op de Agenda beheren-dropdown.
  3. Klik op Agenda's synchroniseren.
  4. Selecteer het relevante account dat je wilt synchroniseren.
  5. Klik naast Apple op Synchroniseren.
  6. Volg de instructies op het scherm en log in op appleid.apple.com.
  7. Klik in het Login en beveiliging-gedeelte op App-specifieke wachtwoorden
  8. Klik op Wachtwoord genereren
  9. Voer je Apple ID in.
  10. Voer het app-specifieke wachtwoord in dat je hierboven hebt aangemaakt.
  11. Klik op Koppelen.
Pop-upvenster om app-specifiek wachtwoord te maken en Apple-gegevens in te voeren om Wix Bookings te koppelen met iCloud
  1. Schakel de selectievakjes in naast elke Apple Agenda die je wilt synchroniseren met Wix Bookings.
  2. (Optioneel) Schakel de optie om gebeurtenissen uit je boekingsagenda te exporteren in om je boekingssessies in je Apple Calendar weer te geven.
  3. Klik op Synchroniseren.
Pop-up om te selecteren welke Apple Agenda's moeten worden geïmporteerd naar de boekingsagenda
Na de synchronisatie blokkeren de persoonlijke afspraken uit je Apple-agenda nu tijd in je Wix-agenda. Je boekingssessies zijn ook zichtbaar in je Apple-agenda.

Veelgestelde vragen

Wij helpen graag je met al je vragen. Klik op een vraag hieronder om meer te lezen:

Problemen met Apple Agenda-synchronisatie oplossen

Probeer de onderstaande stappen als je je Apple Agenda niet kunt synchroniseren of als je merkt dat sommige evenementen niet in je boekingsagenda verschijnen.

Nog steeds hulp nodig?

Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.