Wix Bookings: Aanwezigheid voor lessen markeren met behulp van de Wix Owner-app

Leestijd 2 minuten
Je hebt lessen gemaakt en leden boeken deze. Je kunt nu beginnen met het inchecken van deelnemers zodra ze binnenkomen, of ze rechtstreeks vanuit je Wix Owner-app als 'No show' markeren.
Als je regelmatig aanwezigheid markeert, kun je je aanwezigheidsstatistieken bekijken op het Reserveringsstatistieken-tabblad. Lees meer

Om aanwezigheid te markeren met de Wix Owner-app:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik onder Bedrijf op Boekingen.
  4. Tik op de relevante sessie.
  5. Tik op Inchecken.
  6. Doe een van de volgende dingen:
    • Alle deelnemers tegelijk inchecken: Tik onderaan op Iedereen inchecken.
    • Eén deelnemer inchecken: Tik bij de betreffende deelnemer op Inchecken
    • Een deelnemer markeren als 'No show': Tik op de betreffende deelnemer en tik op Markeren als no show.
De betaalstatus van een deelnemer bijwerken:
Als een deelnemer ter plaatse betaalt voor de sessie, kun je de betaalstatus bijwerken door op de betreffende deelnemer te tikken en vervolgens op Persoonlijk betaald te tikken.
Let op:
Klik hier om meer te lezen over het markeren van aanwezigheid op desktops.