Wix Bookings-aanvraag: Meldingen en deadlines voor klanten beheren vanuit de Wix Owner-app

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel kun je kiezen welke meldingen je naar je klanten stuurt vanuit E-mails en sms-herinneringen op het dashboard van je website. Je kunt hier ook de meldingen in- en uitschakelen. Het is niet mogelijk om deze meldingen te beheren vanuit de Wix Owner-app.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij erg gewaardeerd.