Wix Bookings-aanvraag: Een notitie toevoegen bij het maken van een afspraak op de Wix-app

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om een notitie toe te voegen aan een afspraak die is gemaakt met de Wix-app.
Tijdelijke oplossing:
Je kunt de afspraak later in de boekingsagenda in de app bewerken. Om een notitie toe te voegen aan een bestaande afspraak in de Wix-app:
  1. Ga naar je website in de Wix-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Agenda.
  4. Selecteer de betreffende afspraak.
  5. Tik rechtsboven op het Meer acties-pictogram.
    A screenshot showing the more actions icon on an appointment in the Booking calendar on the Wix app
  6. Tik op Bewerken
  7. Scrol omlaag en tik op Notitie voor mezelf toevoegen
  8. Voer de tekst in en tik vervolgens op Opslaan
  9. Tik nogmaals op Opslaan om te bevestigen.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij erg gewaardeerd.