Wix Bookings-aanvraag: Een dagelijkse agenda of weekelijkse planning afdrukken

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om je planning van aankomende sessies uit de boekingsagenda af te drukken om in je bedrijfspand weer te geven.
Tip:
Het is mogelijk om rapporten over eerdere boekingen te exporteren. Als je planning elke week hetzelfde blijft, kun je een .CSV-bestand exporteren en afdrukken om een fysieke kopie van je wekelijkse planning weer te geven. Lees meer
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.