Wix Bookings-aanvraag: De startdag van de boekingsagenda kiezen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel kun je de dag van de week waarop de agenda van Wix Bookings begint niet kiezen.
Update:
De dag die als eerste agendadag wordt gebruikt, wordt nu bepaald door de regio-indeling in je taal- en locatie-instellingen. Klik hier om te lezen hoe je je regio-instellingen wijzigt.

A screenshot showing how to update your regional format settings in the dashboard.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.