Wix Bookings-aanvraag: De mobiele indeling aanpassen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Wix Bookings kan op zowel de desktop- als mobiele versie van je website worden bekeken.
Alle wijzigingen in de desktop versie van je Wix Bookings-app worden ook doorgevoerd in de mobiele versie. Het is op dit moment niet mogelijk om alle elementen van Wix Bookings op mobiel apart aan te passen.
Update:
Het is nu mogelijk om de dienstenlijst voor mobiel aan te passen. Je kunt kiezen uit twee indelingstijlen en drie vormen voor je dienstenafbeeldingen. De strookindeling is nu ook volledig responsief, zodat je een betere ervaring op mobiel kunt bieden.

We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.