Wix Blog: Een omslagafbeelding toevoegen aan een blogpost met de Wix Owner-app

Leestijd 2 minuten
Een omslagafbeelding is de afbeelding die op de volgende manieren bij een post wordt weergegeven:
Let op:
Als je een afbeelding bij een post uploadt, wordt die afbeelding gebruikt als omslagafbeelding — tenzij je deze vervangt door een omslagafbeelding, volgens de onderstaande instructies.

Om een omslagafbeelding toe te voegen aan een post:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik rechtsonder op Beheren.
  3. Tik op Blog.
  4. Tik op Posts.
  5. Tik op de post die je wilt bewerken.
  6. Tik naast de betreffende post op Meer acties.
  7. Tik op Instellingen.
  8. Tik op de Omslagafbeelding weergeven-schakelaar.
  9. Selecteer een optie:
    • Upload een afbeelding:
      • Tik op Omslagafbeelding uploaden.
      • Selecteer een afbeelding of maak een foto.
      • Tik op Uploaden.
      • Tik op Volgende.
      • Kies een optie:
        • Post publiceren
        • Opslaan als concept
    • Vervang de bestaande afbeelding:
      • Tik op de afbeelding.
      • Tik op Afbeelding vervangen.
      • Selecteer een afbeelding of maak een foto.
      • Tik op Uploaden.
      • Tik op Volgende.
      • Tik op Opslaan
      • Kies een optie:
        • Post publiceren
        • Opslaan als concept
Let op:
Je kunt teruggaan naar de instellingen en op de Omslagafbeelding weergeven-schakelaar tikken:
  • Ingeschakeld: De afbeelding die je hebt toegevoegd, wordt weergegeven in de postfeed, aangepaste feed, recente posts en bij het delen van de post op social media.
  • Uitgeschakeld: De toegevoegde afbeelding wordt alleen weergegeven bij het delen van de post op social media.