Wix Automations: Toegang tot je Wix Automations-dashboard

Leestijd 3 minuten
Met Wix Automations kun je je werkproces stroomlijnen en tijd besparen op handmatige taken. Krijg toegang tot je bestaande automatiseringen en maak nieuwe aan vanuit je Automatiseringen-dashboard. Je kunt onze aanbevelingen gebruiken of je automatiseringen vanaf nul configureren.

Mijn actieve automatiseringen

Beheer alle automatiseringen die momenteel op je website worden uitgevoerd. Zie het aantal keren dat ze werden geactiveerd en de meest recente gebeurtenissen. Je kunt ook je automatiseringen bewerken, dupliceren, verwijderen of deactiveren indien nodig.
Klik op Bekijk al mijn automatiseringen om alle automatiseringen te zien die je ooit hebt ingesteld (inclusief gedeactiveerde) en automatiseringen die vooraf geïnstalleerd zijn met andere Wix-apps.

Scrol omlaag om nuttige automatiseringen te zien die wij aanbevelen om aan je website toe te voegen. De aanbevelingen zijn ingedeeld in categorieën op basis van de waarde die ze bieden: van het opbouwen van klantrelaties tot het automatiseren van follow-ups en meer.
Klik op Alles bekijken om alle beschikbare aanbevelingen voor elke categorie te zien.
Let op:
  • Sommige functies zoals Abonnementen worden geleverd met vooraf geïnstalleerde automatiseringen. Lees meer
  • Je automatiseringen lopen continu, tenzij je ze deactiveert.