Wix Audiospeler: De Wix Audiospeler toevoegen en instellen

Leestijd 4 minuten
De Wix Audiospeler is een stijlvol en eenvoudig muziekelement waarmee je een enkel nummer kunt toevoegen aan een pagina op je website. Selecteer een spelerstijl, kies een nummer, voeg een omslagafbeelding toe en meer.

Stap 1 | Voeg de Wix Audiospeler toe aan je website

Voeg een speler toe. Kies tussen een klassieke audiospeler en een speler die alleen een afspeelpictogram weergeeft.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
  1. Klik links in de Editor op Toevoegen.
  2. Klik op Video en muziek.
  3. Klik op Audiospelers.
  4. Selecteer een speler en sleep deze naar de relevante locatie op je pagina.
Een screenshot van het elementenpaneel voor audiospelers in het Editormenu

Stap 2 | Stel je audiospeler in

Stel je audio en afbeelding in, voeg nummergegevens toe en definieer de afspeelinstelling.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
  1. Klik op de Wix Audiospeler op je pagina in de Editor.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Stel je speler in met behulp van de opties:
    • Afbeelding kiezen: Selecteer de afbeelding die je op je speler wilt weergeven en klik op Toevoegen aan pagina
    • Kies audio uit:
      • Eén nummer: Klik op Nummer uploaden om toegang te krijgen tot je Media Manager. Selecteer je gekozen nummer en klik op Nummer toevoegen.
      • Externe MP3: Voer de URL in van het nummer dat je wilt afspelen.
    • Nummerdetails: Voer de artiest en de naam van het nummer in.
    • Opties voor afspelen: Selecteer een optie:
      • Eenmalig afspelen: Het nummer wordt één keer afgespeeld.
      • Doorlopend afspelen: Het nummer wordt continu afgespeeld in een lus.
Een screenshot van het instellingenpaneel van de Wix Audiospeler in Wix Editor
En nu?
Pas de audiospeler aan. Wijzig het ontwerp en kies een indeling.