Wix Abonnementen: Abonnementen aanpassen op de Wix-ledenapps

Leestijd 2 minuten
Vanuit de Wix Owner-app kun je aanpassen hoe je je abonnementen voor je leden weergeeft in je Wix-ledenapps (Spaces by Wix, Fit by Wix, Dine by Wix of Branded App by Wix).
Begin met het toevoegen van een widget die wordt weergegeven op de homepages van de ledenapps. Je kunt vervolgens de prijsinformatie en voordelen van maximaal 5 van je abonnementen opnemen.

Om aan te passen hoe je abonnementen weergeeft in ledenapps:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Site en app.
  3. Tik op Aanpassen.
  4. Tik op Navigatietabbladen bewerken
  5. Tik op + Nieuw tabblad toevoegen, voer een titel in en tik op Opslaan.
  6. Selecteer Abonnementen uit de opties bovenaan.
  7. Selecteer een van de templates:
    • Carrousel: Toon 1 abonnement per keer.Je leden moeten vegen om andere abonnementen te zien.Met deze optie kun je meer informatie over elk abonnement weergeven.
    • Lijst: Toon alle abonnementen in lijstformaat, maar geef minder voordelen weer.
    • Ledenabonnementen: Laat leden hun verschillende abonnementen en pakketten zien.
  8. (Optioneel) Schakel de Titel-schakelaar in om deze te activeren en de widget een naam te geven.
  9. Tik in Pakketweergave op Bewerken en kies maximaal 5 pakketten die je wilt weergeven.
  10. (Optioneel) Schakel de Geef een lijst met voordelen weer-schakelaar in om de voordelen van het abonnement weer te geven.
  11. Tik bovenaan op Toevoegen
  12. Tik op Klaar.