Wix-aanmeldingsdiensten

Leestijd 1 minuten
De beveiliging van de accounts van onze gebruikers is van extreem belang voor ons hier bij Wix en we zetten ons 100% in voor online veiligheid.
De aanmeldings- en inlogdiensten van Wix worden voltooid via een beveiligde server. Bovendien bewaart Wix de wachtwoorden van gebruikers niet in de database, maar versleutelt ze deze in een eenrichtingscoderingsmethode. Dit betekent dat zelfs in het geval van een database-inbreuk, de wachtwoorden op geen enkele manier kunnen worden hersteld.
Raadpleeg voor advies over het beveiligen van je account onze wachtwoordaanbevelingen hier