Websiteleden: Het ledenpagina-element aanpassen

Leestijd 4 minuten
Pas de ledenpagina die een lijst van alle leden op je website toont aan. Pas dit element aan jouw stijl aan door de indeling aan te passen, het ontwerp te verfijnen, te kiezen of je de pagina openbaar of privé wilt maken, en de badges voor de leden te personaliseren.
Lees in dit artikel meer over:
Kun je niet op leden klikken op deze pagina?
Klikken op een lid op de Ledenpagina leidt naar hun profiel – tenzij die pagina niet op je website bestaat. Je kunt het snel toevoegen vanuit het Pagina's-paneel

De indeling van de pagina aanpassen

Kies uit een Kaarten- of Lijst-indeling om alle leden op je pagina weer te geven. Pas vervolgens de gekozen indeling naar behoefte aan, beslis hoe de profielfoto's van de leden eruit zien en of er al dan niet een omslagfoto achter elk lid moet komen.

Om de pagina-indeling aan te passen:

1. Klik in je Editor op de ledenwidget (Members Widget).
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Indeling.
  4. Kies de indeling die je het beste bevalt: Kaarten of Lijst.
  5. Pas de indeling aan met de volgende opties:
    • Toon een omslagafbeelding: Schakel de weergave van een omslagfoto achter elk lid in.
    • Indeling profielfoto: Kies een cirkelvormige of vierkante indeling voor je profielfoto.

Het pagina-ontwerp aanpassen

Zorg ervoor dat je ledenpagina bij het ontwerp van je website past door de lettertypen, knoppen, kleuren, achtergrond, randen en meer aan te passen.

Om het pagina-ontwerp aan te passen:

1. Klik in je Editor op de ledenwidget (Members Widget).
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Ontwerp.
  4. Pas het ontwerp van deze widget aan om het te personaliseren. Klik op een tabbladnaam hieronder om te zien wat je kunt ontwerpen:

De pagina als openbaar instellen

Je kunt kiezen of je je ledenpagina openbaar maakt of privé houdt, d.w.z. alleen beschikbaar houdt voor ingelogde leden.

Om je pagina openbaar te maken:

1. Klik in je Editor op de ledenwidget (Members Widget).
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Gebruik de schakelaar om in te schakelen of alle bezoekers de pagina kunnen zien of niet.

Aanpassen hoe ledenbadges eruit zien

Voeg extra persoonlijkheid toe aan je ledenpagina door de badges die je aan je leden toewijst aan te passen. Kies een badge-indeling (bijv. Naam en pictogram of Alleen naam) die aan jouw behoeften voldoet en pas de grootte ervan aan.

Om aan te passen hoe badges eruit zien:

1. Klik in je Editor op de ledenwidget (Members Widget).
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Badges.
  4. Pas het uiterlijk van ledenbadges aan met de volgende opties:
    • Indeling (Lay-out): Kies een indeling en grootte van je badge.
    • Stijl: Sleep de schuifregelaar om de rondheid van de badges aan te passen.
Tip:
Pas je ledenpagina verder aan door de profielvelden aan te passen. Bepaal welke informatie wordt weergegeven op de Mijn account- en Profiel-pagina's van een lid.