Websiteleden: Het inlogformulier voor leden aanpassen

Leestijd 2 minuten
Het inlogformulier geeft leden van de website toegang tot hun accounts. In plaats van gewoon het standaard inlogformulier te gebruiken, kun je ervoor kiezen om je leden een meer aangepaste ervaring te geven door te kiezen voor een gepersonaliseerd formulier.
Belangrijk:
Je moet een ledengedeelte op je website hebben om een gepersonaliseerd inlogformulier te kunnen maken.

Om het ontwerp van het inlogformulier voor leden aan te passen:

1. Klik bovenaan je Editor op het Pagina's-pictogram.
  2. Klik op Aanmelden/inloggen.
  3. Klik op Inlogformulier voor leden (standaard)
  4. Klik op de dropdown onder Welk aanmeldingsformulier voor leden zien je bezoekers?
  5. Kies Gepersonaliseerd formulier.
  6. (Als je nog geen inlogformulier voor leden aan je website hebt toegevoegd) Klik op Toevoegen.
  7. Klik op het formulier in je Editor om elk onderdeel van het formulier aan te passen.
  8. Wanneer je klaar bent met het personaliseren van je formulier, klik je in de bovenste balk op Modus afsluiten.
Tip:
Klik op een element in het formulier om de aangepaste werkbalk voor dat specifieke element te openen. Hier kun je dingen zoals de instellingen, indeling en het ontwerp aanpassen.