Websiteleden: Over het inlogformulier voor leden

Leestijd 2 minuten
Nadat ze zich hebben aangemeld bij je ledengedeelte, moeten leden inloggen om hun accountgegevens en je exclusieve inhoud te zien.
Je kunt kiezen welk formulier je wilt weergeven om in te loggen:
Pas de velden voor het ledenprofiel in het account van je leden aan:
Kies welke informatie wordt weergegeven op de Mijn account- en Profielpagina's van je leden. Lees hoe

Standaard inlogformulier

Het ingebouwde inlogformulier is al ontworpen voor absoluut gemak. Het komt overeen met de kleuren en tekstthema's van je website, zodat je ontwerp consistent blijft.
Dit betekent dat je het formulier niet helemaal opnieuw kunt ontwerpen, maar dat je nog steeds enkele van de kleuren en lettertypen kunt beheren vanuit de Thema Manager. Lees hoe

Gepersonaliseerd inlogformulier

Pas het inlogformulier voor leden aan om het bij jou te laten passen. Je kunt de achtergrond en het hele ontwerp wijzigen, elementen toevoegen, de velden aanpassen aan jouw behoeften, en kiezen of je de optie om in te loggen met Facebook of Google wilt weergeven of niet.

Velo-formulier

Als je Velo by Wix hebt ingeschakeld, kun je een Velo-formulier weergeven voor je leden om in te loggen. Deze optie is voor technische gebruikers die code aan hun website willen toevoegen.