Websiteleden: De taal van je Ledengedeelte wijzigen

Leestijd 2 minuten
Je kunt de taal van je Ledenpagina wijzigen om deze lokaler en persoonlijker te maken. Dit vereist het veranderen van de taal van je website vanaf het dashboard in je Taal en locatie-instellingen.
Lees in dit artikel meer over:

De taal van je website wijzigen

1. Ga naar je Taal en locatie-instellingen op het dashboard van je website.
  2. Selecteer de gewenste taal in de Websitetaal-dropdown.
  1. Klik op Opslaan.

Veelgestelde vragen

Hieronder staan enkele van de meest gestelde vragen over het wijzigen van de taal van je website en hoe dit het Ledengedeelte beïnvloedt.
Klik op een vraag om meer te lezen: