Veiligheid van Wix' aanmelddiensten en gebruikersgegevens

Leestijd 1 minuten
Wix hecht veel waarde aan de veiligheid van de gegevens van onze klanten en wij doen er alles aan om deze te beschermen.

Dit is wat wij doen om je gegevens te beschermen:

• Wix contracteert beveiligingsconsultants om de veiligheid van onze gebruikersgegevens te waarborgen. Zij voeren regelmatig beveiligingsaudits en infiltratietests uit om onze ISO/PCI-beveiligingscertificaten te behouden. Alle problemen die aan ons beveiligingsteam worden gemeld of tijdens beveiligingscontroles naar boven komen, worden zo snel mogelijk opgelost.
  • Wix versleutelt databases met gevoelige gegevens volgens PCI-normen, om extra bescherming van persoonlijk identificeerbare gegevens toe te voegen. Onze encryptiemethoden geven deze gegevens onleesbaar weer zonder een cryptografische sleutel.
  • Wix heeft een beveiligingsarchitectuur met meerdere lagen om te helpen beschermen tegen 0-day beveiligingsproblemen.
  • De aanmeld- en inlogdiensten van Wix worden via een beveiligde server gedaan. De gegevens die in het aanmeldingsproces aan Wix wordt verstrekt, zijn beveiligd via HTTPS/ SSL-communicatie.
  • Wix gebruikt cryptografie-hashfuncties om je gegevens te beschermen. Je wachtwoord wordt als een hash digest opgeslagen en kan bij een eventuele beveiligingsinbreuk niet van onze servers teruggehaald worden.
Als je denkt dat je een beveiligingsprobleem of kwetsbaarheid hebt gevonden, neem dan contact op met het Wix-beveiligingsteam. Klik hier om er meer over te weten te komen.