Tussen je primaire en omgeleide domeinen wisselen

Leestijd 1 minuten
Je primaire domein is het hoofdadres (URL) voor je website. Mogelijke overige domeinen die je aan je website koppelt leiden om naar je primaire domein. Je kunt een omgeleid domein op elk moment als je primaire domein instellen, waarmee je primaire domein een omgeleid domein wordt.

Om een omgeleid domein in te stellen als het primaire domein van je website:

1. Ga naar je Domeinen-pagina.
  2. Klik op Instellen als primair naast het domein dat je instelt als je primaire domein.
  1. Klik op Instellen als primair domein
Geef de omleiding 24 uur de tijd om zich te propageren:
Tijdens de eerste 24 uur is de website beschikbaar onder twee domeinnamen (zowel het primaire als het omgeleide domein). Na 24 uur verandert de URL in de adresbalk van je browser naar je primaire domein wanneer je het omgeleide domein invoert.
Let op:
Als je een foutmelding krijgt, controleer dan dat je zowel je primaire als omgeleide domein op de juiste manier aan Wix gekoppeld hebt. Klik hier om problemen met je koppelingen op te lossen.