Tegoeden toevoegen om terugbetalingen in je Wix Payments-account te dekken

Leestijd 2 minuten
Mogelijk moet je een klant terugbetalen terwijl je momenteel niet genoeg tegoed in je Wix Payments-account hebt om dit te dekken. Als je huidige saldo een specifieke terugbetaling niet kan dekken, wordt je gevraagd geld toe te voegen aan je Wix Payments-account.

Om een terugbetaling uit te voeren en geld toe te voegen:

Voer terugbetalingen uit vanuit je Wix Payments-account op desktop of vanuit de Wix Owner-app op je mobiele apparaat.
Desktop
Owner-app
  1. Ga naar Betalingen op het dashboard van je website.
  2. Selecteer de betaling die je wilt terugbetalen.
  3. Klik op Terugbetalen.
  4. Vul het bedrag in dat je wilt terugbetalen.
  5. (Optioneel) Voeg een notitie toe.
  6. Klik op Terugbetaling en bevestig door op Ja, terugbetalen te klikken.
  7. Als je geld moet toevoegen om je klant terug te betalen:
    1. Klik op Bedrag toevoegen en terugbetaling voltooien om geld aan je account toe te voegen.
    2. Voer je creditcard-/betaalpasgegevens in en klik op Bedrag toevoegen en terugbetaling voltooien.
En nu?
Zodra het geld is verwerkt, betalen we de betreffende klant automatisch terug. Het kan tot 3-5 werkdagen duren voordat de terugbetaling op het afschrift van je klant wordt weergegeven.
Let op:
  • Om meer dan $20.000,— toe te voegen aan je account, moet je contact opnemen met de Wix Klantenservice voor ondersteuning.
  • Als je meerdere betaalmethoden hebt in je Wix Payments-account, geldt een negatief terugbetaalsaldo alleen voor één betaalmethodegroep. Tegoeden van de ene groep kunnen niet worden gebruikt om een negatief saldo van een andere groep te dekken.