Studio Editor-aanvraag: Een hyperlink aan een container toevoegen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Hoewel je in de Studio Editor tekst, afbeeldingen en knoppen kunt hyperlinken, is het niet mogelijk om een link aan een container toe te voegen.
Als alternatief kun je een gekoppelde afbeelding in de container toevoegen en instellen en deze transparant maken.

Om een link aan een transparante afbeelding toe te voegen:

1. Voeg een afbeelding toe aan de container.
  2. Klik op het Link-pictogram.
  3. Selecteer links een linktype en voeg de relevante linkinformatie toe.
  4. Klik op Klaar.
  5. Open het Ontwerp-tabblad in het Inspector-paneel.
  6. Stel de Afbeeldingsdekking-schuifregelaar in op 0%.
Het Inspector-paneel van een afbeelding in de Studio Editor. De schuifregelaar voor de dekking van de afbeelding is naar 0% gesleept.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.