Studio Editor-aanvraag: De kleur van het browserthema wijzigen voor mobiel

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel biedt de Studio Editor geen functie waarmee je de kleur van de browser kunt kiezen wanneer bezoekers de website van je klant op mobiel bekijken.
Als tijdelijke oplossing kun je aangepaste code toevoegen om de browserkleur te wijzigen, specifiek voor Safari:
Deze code wijzigt bijvoorbeeld de browserkleur naar wit:
1<meta name="theme-color" content="#ffffff">
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.