Websiteleden: Over de ledentabbladen en -pagina's

Leestijd 3 minuten
Dit artikel verwijst naar de nieuwe versie van de ledengedeelte-app die nog niet voor alle gebruikers beschikbaar is. Als je de vorige versie gebruikt, lees dan de informatie hier. Klik hier om te controleren welke versie je gebruikt.
Het ledengedeelte van je website kan verschillende soorten tabbladen en pagina's bevatten, op basis van jouw behoeften.
Sommige tabbladen worden automatisch toegevoegd aan je ledengedeelte op basis van de apps die je gebruikt, zoals Mijn bestellingen voor Wix Stores. Je kunt andere tabbladen toevoegen, zoals het openbare Profiel-tabblad. Daarnaast kun je privé ledenpagina's maken met je eigen inhoud.
Wist je dit al?
Het ledengedeelte wordt geleverd met 2 soorten menu's: het ledenmenu (op de ledenpagina) en het inlogbalkmenu. Beide tonen ledentabbladen, maar alleen het inlogbalkmenu toont privé ledenpagina's.

Privétabbladen

Dit zijn tabbladen die normaal gesproken de persoonlijke gegevens van elk lid bevatten. Niemand anders, inclusief andere leden, kan elkaars privétabbladen zien.
Standaard krijgen je leden de privétabbladen Mijn account, Meldingen en Instellingen, waar ze hun profiel kunnen beheren en hun persoonlijke gegevens kunnen bijwerken.
Bovendien bevatten sommige Wix-apps privétabbladen waar leden hun activiteiten veilig kunnen beheren. Als je bijvoorbeeld Wix Stores hebt toegevoegd, kunnen je leden een Mijn bestellingen-tabblad zien met een lijst van huidige en eerdere bestellingen. Aangezien dit een privé-tabblad is, zien leden alleen hun eigen bestellingen.
Het Mijn account-tabblad in het ledengedeelte

Openbare tabbladen

Openbare tabbladen zijn zichtbaar voor elk websitelid. Elk lid krijgt zijn eigen tabblad, maar dit is openbaar en toegankelijk voor andere leden. Dit is een geweldige manier om je community te laten groeien door leden met elkaar te laten communiceren.
Sommige Wix-apps bevatten openbare tabbladen waar leden elkaars activiteiten kunnen zien. Als je bijvoorbeeld een sociale app zoals Wix Blog hebt toegevoegd, krijgt elk lid een Profiel-tabblad waar ze details over zichzelf kunnen delen en andere leden kunnen leren kennen.
Een voorbeeld van het Profiel-tabblad met de biografie van het lid

Gepersonaliseerde privépagina's

Maak je eigen privépagina's met exclusieve inhoud voor leden. Je kunt de pagina naar wens ontwerpen met de elementen en inhoud die je nodig hebt. Deze pagina's worden automatisch toegevoegd aan het inlogbalkmenu voor gemakkelijke toegang.
Een voorbeeld van een aangepaste privé-ledenpagina, die aankomende evenementen alleen voor leden toont

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over tabbladen en pagina's in het ledengedeelte.