SEO-instellingen overschrijven

Leestijd 2 minuten
Je SEO-instellingen passen dezelfde instellingen toe op meerdere pagina's, afhankelijk van hun type (bijvoorbeeld productpagina's, websitepagina's, enzovoort). Je kunt de instelling altijd overschrijven en bepaalde pagina's uitsluiten als je andere regels wilt volgen.
Let op:
SEO-instellingen hebben geen voorrang op handmatige wijzigingen die je hebt aangebracht in de Basis SEO-instellingen van afzonderlijke pagina's. Als je een pagina al hebt aangepast, wordt deze automatisch uitgesloten van de instelling.

Om je SEO-instelling te overschrijven:

1. Ga naar de Basis SEO-instellingen van de pagina in je Editor:
2. Bewerk de Basis SEO-instellingen van de pagina om de instelling te overschrijven.
Je kunt de SEO-instellingen alleen voor specifieke Wix-app-pagina's overschrijven:
Je kunt de volgende pagina's overschrijven:
Je kunt de volgende pagina's niet overschrijven:
  • Forumposts
  • Forumcategorieën
  • De uitgebreide weergave van de Pro Gallery
  • Blogtags
  • Online programma's
Je kunt aangepaste SEO-instellingen herstellen naar hun standaardwaarden:
Om de standaardwaarde van een veld te herstellen, klik je op het Herstellen naar standaard-pictogram. Zorg ervoor dat je je website publiceert om de instelling op te slaan.