Rollen en machtigingen: Creditcard-machtigingen verwijderen uit de rol van factuurbeheerder

Leestijd 1 minuten
Wanneer je een medewerker uitnodigt op je website, wijs je ze een rol toe op basis van hun verantwoordelijkheden. Een van de rollen die je kunt toewijzen is Factuurbeheerder.

Een factuurbeheerder kan Wix-abonnementen, zakelijke e-mails en domeinen kopen en beheren, en ook je factuurgeschiedenis bekijken. Om dit te kunnen doen, hebben ze mogelijk creditcard-machtigingen als onderdeel van hun rol.
Je kunt de creditcard-machtigingen van de Factuurbeheerder-rol intrekken door de onderstaande stappen te volgen.
Belangrijk:
  • Elke creditcard die je aan je Wix-account toevoegt, heeft eigen machtigingen. Als je de machtigingen voor één creditcard bijwerkt, heeft dit geen invloed op de andere creditcards in je account. Als je de machtigingen van een factuurbeheerder voor alle creditcards wilt bijwerken, moet je dit voor elke kaart doen.
  • De rol en machtigingen van een medewerker zijn alleen van toepassing op de website waarvoor je ze uitnodigt.

Creditcard-machtigingen verwijderen

Je kunt creditcard-machtigingen verwijderen wanneer de toegangsbehoeften van je factuurbeheerder veranderen. Het verwijderen van creditcard-machtigingen van een factuurbeheerder verandert hun rol niet. Lees meer over het bijwerken van de rol van een medewerker.

Om de creditcard-machtigingen van een factuurbeheerder te verwijderen:

1. Ga naar Betaalmethoden in je Wix-account.
  2. Klik op betreffende kaart op de Acties-dropdown.
  3. Klik op Machtigingen beheren.
  4. Klik naast de betreffende factuurbeheerder op Machtiging verwijderen.
Screenshot van het Wix-dashboard. De cursor staat op de 'Machtiging verwijderen'-knop bij een factuurbeheerder.
  1. Klik op Verwijderen