Google Workspace: Extra zakelijke e-mailadressen kopen bij Wix

Leestijd 1 minuten
Koop extra zakelijke e-mailadressen van Google Workspace voor je groeiende bedrijf. Lees hoe een aangepast zakelijk e-mailadres een goede eerste indruk maakt op je potentiële klanten.

Om extra zakelijke e-mailadressen aan te schaffen:

1. Ga naar je zakelijke e-mail in je Wix-account.
  2. Scrol naar het relevante zakelijke e-mailadres en klik op Gebruikers toevoegen.
  3. Klik op het dropdownmenu om het aantal extra zakelijke e-mailadressen dat je wilt toevoegen te selecteren.
  4. Kies je opgeslagen betaalmethode of klik op Gebruik een andere kaart en vul je betaalgegevens in.
  5. Klik op Aankoop verzenden.
Belangrijk:
Nadat je je aankoop hebt ingediend vraagt je bank je mogelijk om je identiteit te verifiëren. Ondervind je problemen met het verificatieproces? Neem dan rechtstreeks contact op met je bank. Lees meer
Let op:
Je kunt je nieuwe zakelijke e-mailadressen instellen in het Gebruikersgedeelte van de Google Workspace Beheerdersconsole. Klik hier om meer te lezen.