Plan je beschikbare chaturen

Leestijd 1 minuten
Je kunt je chat-beschikbaarheid van tevoren plannen vanaf het dashboard van je website. Je chat gaat tijdens deze uren automatisch online zodat bezoekers met je kunnen chatten. Dit betekent dat je in real time kunt reageren op bezoekers op de dagen, tijdstippen en tijdzones die jij kiest.

Om je chaturen in te plannen:

1. Ga naar Chatinstellingen op het dashboard van je website.
  2. Schakel Chaturen inschakelen in.
  3. Selecteer de dagen waarop je beschikbaar wilt zijn om te chatten.
  4. Bewerk de begin- en eindtijd voor elke dag.
    Tip: Klik op het Toevoegen-pictogram + om een ander tijdbereik toe te voegen.
  5. Klik op het Tijdzone-dropdownmenu en selecteer je tijdzone.
Tip:
Je kunt je chatstatus ook handmatig online en offline zetten vanaf het dashboard van je website en in de Wix Owner-app.