Paginatoegang

Leestijd 1 minuten

Via Toegang in de Pagina-instellingen kun je bepalen wie toegang heeft tot de pagina's van je website.

Om toegangsmachtigingen toe te passen op een pagina:

1. Klik op het Toegang-tabblad.
  2. Selecteer een van de volgende opties:
    • Iedereen: De pagina is openbaar en open voor alle bezoekers.
    • Mensen met een wachtwoord: Bezoekers moeten een wachtwoord invoeren om de pagina te bekijken. Voer een wachtwoord in onder Wat is het wachtwoord van de pagina?
    • Alleen voor leden: Bezoekers moeten zich aanmelden als websiteleden om de pagina te kunnen bekijken.
      • Klik op Welke leden hebben toegang tot deze pagina?en kies de types leden die toegang krijgen:
        • Alle leden: Alle leden van je website kunnen de pagina bekijken.
        • Alleen geselecteerde leden of betalende klanten: Selecteer in je ledenrollen en abonnementen welke leden deze pagina kunnen zien.
Belangrijk:
Als je de toegang instelt op 'Alleen voor leden', moet je een Inlogbalk voor leden aan je website toevoegen.