Over snel betalen

Belangrijk:
Dit artikel is relevant voor Wix Stores, Wix Bookings en Wix Restaurants Orders (Nieuw).
Verhoog je verkoop door het voor terugkerende klanten gemakkelijker te maken om een aankoop te voltooien zonder hun gegevens opnieuw in te voeren. Met behulp van het ledengedeelte kunnen je klanten een account op je website aanmaken en hun gegevens opslaan.

Hoe snel betalen werkt

Met een ledengedeelte toegevoegd aan je website, kan een klant zich aanmelden en inloggen. Wanneer ze hun eerste aankoop doen, worden de gegevens opgeslagen.
Screenshot van de inlogbalk
Wanneer de klant vervolgens terugkeert om een nieuwe aankoop te doen, vinden ze hun gegevens al ingevuld.
Screenshot van de betaalpagina met opgeslagen adresgegevens
Klanten kunnen hun adressen en persoonlijke gegevens opslaan. Als een klant daarvoor kiest, kunnen ze ook hun creditcardgegevens opslaan door die optie te selecteren.
Screenshot van het gedeelte voor creditcardbetalingen op de Betaalpagina met de

Hoe klanten opgeslagen adressen en creditcards bewerken

Er zijn twee manieren waarop klanten hun adreslijst kunnen beheren.
Op de betaalpagina kunnen klanten op Bewerken klikken om:
  • Selecteer een ander bezorg- of factuuradres
  • Een adres te bewerken
  • Een nieuw adres toe te voegen
Als alternatief kunnen klanten, nadat ze zijn ingelogd op je website, op Mijn adressen klikken om hun opgeslagen adressen te bekijken. Daar kunnen ze een standaardadres selecteren en een adres toevoegen, bewerken of verwijderen. Door op Mijn wallet te klikken, kunnen klanten een opgeslagen creditcard bewerken of verwijderen.
Screenshot van de inlogbalk en ledenpagina's van een klant