Online programma's: Online programma's toevoegen en instellen

Leestijd 4 minuten
Voeg Online programma's toe aan je website en begin met het opzetten van programma's die je klanten inspireren om hun doelen te bereiken. Je kunt een stapsgewijs programma maken met behulp van een bestaande template die aan je behoeften voldoet, of je kunt een frisse start maken en je eigen programma bouwen.
Een screenshot van het kiezen van een Online programma's-venster.

Stap 1 | Voeg de Online programma's-app toe aan je website

Ga aan de slag door de Online programma's-app aan je website toe te voegen vanuit de Wix Appmarkt. Als je al programma's hebt toegevoegd via je website in de Wix Owner-app, zal deze verschijnen als een nog niet actieve app. Zo niet, ga dan naar de Wix Appmarkt en typ 'Online programma's' in de zoekbalk.

Om de Online programma-app toe te voegen:

1. Open de Wix Appmarkt:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op het Apps toevoegen-pictogram.
    • Editor X: Klik in de bovenste balk op het Appvenster-pictogram.
  2. Typ 'Online programma's' in de zoekbalk en selecteer Online programma's in het dropdownmenu.
Een screenshot van het Wix Appmarkt-venster bij het zoeken naar Online programma's.
  1. Klik op Toevoegen.
Let op:
Er wordt automatisch een betaalpagina aangemaakt wanneer je Online programma's aan je website toevoegt. Je kunt het ontwerp van de betaalpagina wijzigen door de kleuren en tekst van het thema van je website aan te passen. Het is niet mogelijk om de velden op deze pagina te bewerken.

Stap 2 | Maak je eerste programma

Nadat je Online programma's aan je website hebt toegevoegd, begin je met het maken van een programma. Je kunt een bestaand template gebruiken voor cursussen, fitnessuitdagingen of persoonlijke coachingsplannen.

Om je eerste programma te maken:

1. Ga naar je Online programma's-pagina in je Editor:
    •  Wix Editor:
      1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
      2. Klik op Programmapagina's.
      3. Klik op Online programma's.
    • Editor X:
      1. Klik bovenaan Editor X op  Pagina's.
      2. Klik onder Programmapagina's op Online programma's.
  2. Klik op het Programmalijst-element in je Editor.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Creëer je eerste programma.
Een screenshot van het venster voor het maken van je eerste programma in de Programmalijstinstellingen.

Stap 3 | Ontwerp hoe je programma eruitziet op je website

Zodra je je programma hebt gemaakt, ontwerp je je programmalijst om voorbeelden van al je programma's te laten zien. Ontwerp vervolgens elke speciale programmapagina op je website.