Moderators toevoegen in Wix Forum

Leestijd 1 minuten
Je hoeft het niet allemaal zelf te doen. Je kunt moderatorstatus toekennen aan elk van je forumleden, zodat ze:
  • Opmerkingen op posts kunnen uitschakelen
  • Posts tussen categorieën kunnen verplaatsen
  • Posts kunnen vastzetten
  • Posts kunnen verwijderen (behalve posts gemaakt door de beheerder)
  • Een beste antwoord kunnen markeren in Q&A-posts

Om een moderator aan het forum toe te voegen:

1. Ga naar het forum op je live website.
  2. Log in met het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Wix-account.
  3. Navigeer naar het betreffende forumlid.
    Let op: Je hebt toegang tot forumleden via de ledenpagina of via een van hun forumposts door op hun profielfoto te klikken.
  4. Klik op het Meer weergeven-pictogram.
  5. Selecteer Forummoderator maken.
  6. Klik op Bevestigen.
Tip:
  • Om een lid als moderator te verwijderen, volg je de stappen 1 tot 4 hierboven en selecteer je Moderatorrechten opheffen.
  • Je kunt machtigingen voor een categorie bewerken, zodat alleen beheerders en moderators posts kunnen schrijven. Klik hier voor meer informatie over het wijzigen van wie posts in een categorie kan plaatsen.