Inloggen op je Wix-account

Leestijd 6 minuten
Wanneer je inlogt op je account op Wix.com, heb je toegang tot de Editor van je website, kun je je bedrijf beheren vanaf het dashboard van je website, en meer.
Klik om in te loggen op je account.
Log nu in
Het duurt slechts een minuut
Heb je geen Wix-account?
Klik op Aan de slag op de Wix.com-homepage om er een te maken.
Lees in dit artikel meer over:

Inloggen op je Wix-account

Om in te loggen op je Wix-account, heb je het e-mailadres dat je hebt gebruikt om het account aan te maken en je wachtwoord nodig (of je huidige e-mailadres en wachtwoord als je deze hebt bijgewerkt). Je kunt ook inloggen met SSO of je Facebook-, Google- of Apple-account.
Je moet dezelfde inlogmethode gebruiken die je hebt gebruikt toen je je voor het eerst aanmeldde.

Om in te loggen op je Wix-account:

1. Ga naar Wix.com.
  2. Klik rechtsboven op Inloggen.
  3. Kies hoe je wilt inloggen:

Problemen met inloggen oplossen

Klik hieronder op het probleem dat je ondervindt om te lezen hoe je het kunt oplossen.