Links uit je Instagram Feed verwijderen

Leestijd 1 minuten
Je kunt op elk moment links die je niet langer nodig hebt uit je Instagram Feed-posts verwijderen.
Belangrijk:
  • Links die je hebt toegevoegd via de Instagram Feed-app op je website moeten van je website worden verwijderd.
  • Links die je hebt toegevoegd via de Instagram-app op je mobiele apparaat, moeten van je mobiele apparaat worden verwijderd.

In dit artikel lees je hoe je:

1. Klik op de Instagram Feed-app in je Editor.
  2. Klik op Links beheren.
  3. Klik om de relevante post te selecteren.
  4. Klik op de betreffende link op het Meer weergeven-pictogram.
  1. Klik op Verwijderen.
  2. Klik op Ja, verwijderen.
  3. Klik op Klaar.

1. Open de Instagram-app op je mobiele apparaat.
  2. Ga naar je profiel.
  3. Selecteer de post die je wilt bewerken.
  4. Tik rechtsboven op het menu.
  5. Selecteer Bewerken.
  6. Verwijder de link uit het bijschrift.
  7. Tik op X om op te slaan.