Labels toevoegen aan contactpersonen in je contactenlijst

Leestijd 1 minuten
Met labels kun je contactpersonen indelen in verschillende groepen op basis van hun relatie met jou en je bedrijf. Sommige contacten zijn bijvoorbeeld klanten, terwijl andere dienstverleners zijn. Je kunt labels gebruiken om je contactenlijst te filteren, e-mailmarketingcampagnes aan meerdere contacten tegelijk te versturen, en meer.

Om een label aan een contactpersoon toe te voegen:

1. Ga naar je contacten.
  2. Selecteer de betreffende contactpersoon.
  3. Klik in de contactkaart op Label toevoegen.
  1. Selecteer een bestaand label of klik op + Label creëren om een nieuw label toe te voegen.
Klik op Toepassen.
Let op:
Contacten hebben ook een van de volgende abonnementsstatussen: Abonnee niet ingesteld, geabonneerd, uitgeschreven. Dit zijn geen labels.
Labels toevoegen aan meerdere contacten?
Selecteer meerdere contactpersonen in je contactenlijst en klik rechtsboven op Labels om ze allemaal in één keer te labelen.
Je kunt het proces van het toevoegen van labels ook automatiseren door een nieuwe automatisering te maken en 'Label toevoegen' te kiezen als de actie van je automatisering.