Kan niet op een element klikken op een live website

Leestijd 2 minuten
Als je niet op een element dat klikbaar zou moeten zijn kunt klikken op je live website (bijvoorbeeld een link, een knop, een interactief element), wordt deze hoogstwaarschijnlijk bedekt door een ander element of pagina-onderdeel.
Wanneer de overlappende elementen ondoorzichtig zijn, is het gemakkelijker om het probleem te identificeren. In sommige gevallen kan het een transparant deel zijn van een ander element dat je element bedekt.

Om dit probleem op te lossen:

Stap 1 | Zoek naar overlappende elementen

1. Ga naar de relevante pagina in je Editor.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een element om te zien of er overlap is:

3. Klik op Schikken en Naar voren.

Stap 2 | Controleer de voettekst

Als je in stap 1 geen overlappend element hebt gevonden, kan het een vastgezette voettekst zijn die je element bedekt. Als je een voettekst vastzet, is deze altijd zichtbaar als bezoekers op en neer over de pagina scrollen.
  1. Klik in de Editor op de voettekst.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Klik op de Voettekst vastzetten-knop:
Ervaar je nog steeds problemen?
Neem contact op met de Wix Klantenservice en we helpen je graag verder.