Hopp by Wix: Een eigen domein aan je Link in Bio-pagina koppelen

Leestijd 3 minuten
Pas het domein van je Link in Bio-pagina aan om deze persoonlijker en consistenter te maken met je merk. Je kunt een domein kopen voor alleen de Link in Bio-pagina, of het koppelen als een subdomein van een bestaande Wix-website (bijvoorbeeld link-in-bio.voorbeeld.com).
In dit artikel lees je meer over:
Belangrijk:
Je moet upgraden naar Hopp Pro om een eigen domein aan je Link in Bio te koppelen.

Een eigen domein koppelen

Koop ter plekke een nieuw domein voor je Link in Bio-pagina of koppel het aan een domein dat je al bezit. Als je bestaande domein is gekoppeld aan je Wix-website, kun je de Link in Bio-pagina koppelen als een subdomein (bijvoorbeeld link-in-bio.voorbeeld.com) , zodat je online assets allemaal deel uitmaken van hetzelfde merk.

Om een eigen domein te koppelen:

1. Ga naar hopp.co en log in.
  2. Klik links op Link in Bio.
  3. Klik bovenaan op je Link in Bio-URL.
  4. Klik op Customize
De knop waarop je klikt in het Link in Bio-gedeelte van het Hopp-account om een eigen domein te krijgen
  1. Kies wat je vervolgens wilt doen:
Wat nu?
Je domein is nu gekoppeld. Het kan tot een uur duren voordat bezoekers van je website je Link in Bio-pagina kunnen bekijken via het nieuwe domein.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het koppelen van aangepaste domeinen aan je Link in Bio-pagina.