Het lukt niet om afbeeldingen te bekijken op je website

Leestijd 1 minuten
Als je geen afbeeldingen op je website kunt zien, ondervindt je waarschijnlijk een lokaal probleem. Je afbeeldingen kunnen worden beïnvloed door de cache van je browser of per ongeluk worden geblokkeerd door de beveiligingsprogramma's van je computer of netwerk (bijv. antivirus, firewall).

Om dit probleem met ontbrekende afbeeldingen op je website op te lossen:

1. Leeg je
  2. Bekijk je website in [incognito- of privé-browsemodus](href="https://support.wix.com/en/technical-difficulties/live-site-issues/article/opening-your-browser-in-incognitoprivate-browsing-mode">browsercache.
  3. Bekijk je website in de nieuwste versie van een andere ondersteunde browser.
  4. Schakel tijdelijk alle geïnstalleerde internetbeveiligingsprogramma's uit (bijv. antivirus, firewall) en probeer opnieuw toegang te krijgen tot je website. Het heeft de voorkeur om dit te proberen terwijl je rechtstreeks op de modem bent aangesloten.
  5. Probeer je Wix-website te bekijken vanaf een andere computer die een ander netwerk gebruikt om verbinding met internet te maken.

Als je nog steeds geen afbeeldingen kunt zien op je website neem dan contact met ons op met de volgende informatie:
  • De stappen die je geprobeerd hebt om het probleem op te lossen.
  • De URL en paginanaam zoals deze in de Editor met de ontbrekende afbeeldingen verschijnen.
  • Een screenshot van het probleem.
  • De verschillende browsers en browserversies die je hebt geprobeerd.
    Let op: Ga naar whatismybrowser.com om te achterhalen welke browserversie je gebruikt.
  • De beveiligingsprogramma's die je op je computer hebt geïnstalleerd (bijv. antivirus, firewall).